angarnsridskola.se © 2018

Vårterminen 2018

Vårterminen påbörjades måndagen den 8 januari och pågår till och med torsdagen den 14 juni. Om lektionerna av någon anledning tvingas ställas in kommer du som rider på ridskolan att få information från din gruppledare (alt Gunlög). Du kommer också hitta information här på vår hemsida - se under "Aktuellt".

Om du har en plats i en grupp och inte vill fortsätta rida MÅSTE platsen sägas upp i GOD TID (dvs 1 månads uppsägningstid) innan du tänker sluta. Meddela gruppledare/Gunlög - eller juniorer som meddelar Ylva.

Senaste nytt»

Här hittar du aktuell info om vad som händer och sker på ridskolan.

Kurser»

Om det är några kurser på gång så hittar du information om dem här.

Skärtorsdag, Långfredag, Påskdagen, Annandag Påsk (lektioner som vanligt på påskafton och allhelgonadagen däremot!), sommar- och jullov hålls vanligtvis inga vanliga lektioner, då blir det istället annan verksamhet (dagläger, dressyr- & hoppträningar mm) enligt anslag i stallet - med anmälningslistor i den så kallade pärmen "Pärmen" som finns på läktaren. Kurser mm kommer även att hitta här under fliken "Kurser".

Lektionspriser

(Gäller from 2018-01-01. Med reservation för ändringar.)

junior   45 min lektion  100:-/lektion

senior  60 min lektion   150:-/lektion

Lektionerna betalas i förskott per månad - i samband med första ridtillfället i varje månad. Seniorer betalar via sin gruppledare eller direkt till Gunlög. Juniorerna betalar till Ylva (som också tar hand om utdelning av hästar, fixar grupplistor, sköter närvarorapportering till styrelsens aktivitetsstödsansvariga mm).

Om du någon gång måste utebli från din lektion bör du meddela din gruppledare (eller Gunlög) - juniorer meddelar Ylva - som då förhoppningsvis kan skaffa fram en reserv. Lektion som inte utnyttjas av Dig (eller likvärdig reserv) betalas ändå. När reserv sätts in räknas du den betalning tillgodo nästkommande månad.

Lektionstider

Måndag till torsdag hålls tre lektioner per kväll; kl. 18.30, 19.30 samt 20.30 - med Gunlög som instruktör.

fredagar är det Elisabeth som håller lektionerna - två juniorlektioner: kl. 17.00 samt 17.45, och därefter en seniorgrupp kl. 18.45.

Lördagar inleds med två seniorgrupper (kl. 09.30 och kl. 10.30) med Gunlög och därefter juniorgrupperna: 11.30 samt 12.15 med Ylva som instruktör.

Senast 20 minuter före lektionerna samlas ryttarna för betalning och hästutdelning/val. Var och en gör i ordning "sin" häst. För att spara lite tid - och för att slippa stressen precis före lektionen, går det väldigt bra att redan före val/betalning borsta de hästar som troligtvis ska gå, i synnerhet under leriga höstar & vårar...

I samband med lektionerna hjälper dessutom eleverna till med mockning - en box per elev. Och så hjälps vi åt att fodra hästarna - se mer om mockning & fodring under fliken "Stallarna".

Föreningen Angarns Ryttare

Naturligtvis ska du vara medlem i föreningen för att vara med i våra aktiviteter. Medlemskapet ger dig dessutom en olycksfallsförsäkring om något skulle hända. Medlemsavgiften är för närvarande 100 kr/år för juniorer, 200 kr/år för seniorer. Mer om klubben hittar du på klubbens webb.

senast uppdaterad: 2018-02-02