Terminens bästa hopplektion! :)

Ja igår var det ju Julavslutning för oss som rider på fredagarna. Jag började bli förkyld redan i mitten av veckan så jag höll verkligen alla mina tummar och tår för att jag skulle vara tillräckligt frisk för att kunna rida. Och det var jag också! :)

Jag blev väl en aningens otaggad när det visade sig vara hoppning på schemat. Jag trodde inte att jag skulle ha tillräckligt med energi till det.
Men så kunde jag välja Iversson, min solklara favorit när det kommer till hoppningen. Jag litar verkligen på honom, han är ju bara så trygg :)

Vi började med att värma upp på några enstaka enkla hinder, lite små skutt här och var då alltså. Sen fick vi en och en hoppa bana. Banan bestod då av ett rättuppstående, en oxer och två sockerbits hinder, allt som allt räknade jag ut att det blev sex språng.

Jag tror nog att Iversson tyckte att det var roligt igår. Visserligen har han ju aldrig bråttom när man rider men han kändes iallafall piggare än vanligt. Till exempel fattade han galopp ovanligt lätt i framridningen i båda varven och behöll dessutom galoppen när jag stod i lätt sits.

Jag tycker att det är så skönt nu när det kommer till hoppningen för jag är inte rädd längre (iallafall inte nu när jag rider Iversson), sen kan en viss pirrighet infinna sig när man väntar på sin tur att få ta itu med banan. Jag tycker dock att jag kunde hänga med bra i hoppen igår. Jag föll inte framåt som jag ibland förr kunde göra i landningen.
Det sista språnget är väl det som jag är minst nöjd med, DÄR föll jag fram Liiiiite mer än vad jag hade önskat mig kanske.
Iversson var iallafall JÄTTE DUKTIG igår, lätt bästa hopplektionen på hela terminen! :)

Nya hästen Nice Surprise är ju också jätte fin, super söt verkligen :)

God Jul och Gott Nytt År på er allihop iallafall! 😀

Det här inlägget postades i lektioner. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Terminens bästa hopplektion! :)

  1. 95Gilbert skriver:

    Hi admin, i must say you have high quality content
    here. Your page should go viral. You need initial traffic boost only.
    How to get it? Search for; Mertiso’s tips go viral

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>