Terminsavslutning

Idag var det Terminsavslutning på Örsta. Kan väl erkänna att jag inte var jättesugen på att åka ut till stallet idag. Var trött och hade hellre legat i soffan under en mysig filt och ett en bra fim.

Men när man väl var ute i stallet var det ändå rätt mysigt =)

Hanna och jag gick och letade efter Bettan, för vi ville kolla vad vi skulle göra sista lektionen. När vi frågade fick vi svaret  – Hoppning

Jag valde att rida Mim då hon gick på lektionen innan så satt jag på läktaren och kollade när barnen lekte. När dom var klara så sa Bettan att jag skulle hoppa med en annan häst då Mim var trött efter första lektionen. Och hon bestämde att jag kunde rida Legat.

Blev både nervös och väldigt glad då jag länge velat testa honom, men det var pirrigt eftersom det var hoppning. Och första gången jag sitter på honom. Blev lite brott att göra inordning honom, men Hanna var snäll och väntade på mig med Iversson =)

Uppvärmningen kändes bra, Legat lyssnade på vad jag bad honom om. Man känner att han kan mycket den hästen =)

Vi hade en oxer på ena lång sidan och två sockerbits hinder i mitten och ett rättuppstående med koner under  hinder på andra långsidan.

Först hoppade vi den rättuppstående hindret, och när jag hoppade med honom första gången så stannade han. Men det var nog mest för att jag var så nervös. Det andra hoppen gick bättre, men är inte så van med hästar med så stora språng som han tar. Men efter ett tag så gick det mycket bättre.

Efter att vi hoppat oxern hindret hoppade vi bana. Och det tycker jag gick bra. Han är så mysig och trevlig att hoppa med, otroligt trygg =D

Sista hindret vi tog kändes jättebra, följde med bra i Legats hopp =)

Summa summarum, Legat var en jättemysig och trevlig häst som jag verkligen trivdes på. Tycker hopplektionen var super skojig och det här var den bästa hopplektion denna termin.

God jul och gått nytt på er alla, hoppas ni får en fantastiskt jul och nyår

 

Det här inlägget postades i lektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>