Fina Legat igen =)

Hej!

Efter att ha varit borta i tre veckor var man äntligen tillbaka i fredags. Skönt att vara tillbaka =)

Och i fredags fick jag rida Legat för andra gången. Första gången var i hoppningen och redan där kände jag att han var en fin och mysig häst att rida. Gillade Legat skarpt i både hoppningen och dressyren =)

Var en rolig lektion i fredags. Efter uppvärmningen så samlades vi på volten där vi skulle börja med att lösgöra hästarna. I början blev han lite stark och började springa vilket gjorde det svårt att ställa honom, men när jag lyckades samla upp honom gick det mycket bättre.
Efter en liten paus så började vi med rida slutana på ena långsidan och på andra långsidan skulle vi rida skänkelvikning.
Tycker att det gick riktigt bra, både med sluta och  skänkelvikningen. Det tog några varv innan jag fick till det (han sprang lite fort) men när jag samlade upp honom så gick han som han skulle och B sa att det såg riktigt bra ut.

Tycker att galopparbetet gick hyfsat bra, är inte supernöjd med det. Men är mer nöjd med vänstergaloppen än höger =)

Tycker att Legat är en rolig häst att rida, riktigt kul att få rida honom igen.

 

Det här inlägget postades i lektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>