Så roligt =)

Efter att ha varit upptagen hela helgen har jag inte haft möjlighet till att skriva om fredagens lektion. Men nu när allt har lugnat ner sig så tänkte jag skriva =)

Fick rida Legat igen, väldigt roligt då jag verkligen gillar honom. En mycket rolig och trevlig häst =)

Tycker att det fick väldigt bra denna lektion med. Han sprang inte lika mycket med mig i fredags och jag fick honom i form längre stunder än förra veckan. Arbetet i skänkelvikning gick bra. Galoppen är jag väldigt nöjd med.

Fina Legat <3

 

Det här inlägget postades i lektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>