Windfee

Ridning igen då. Var väl inte jättetaggad att rida idag precis. Men det var mysigt när man väl kom ut till stallet.

Idag hade jag Marindy, Mim och Windfee att välja på. Och ni kan nog gissa vem jag valde att rida om ni läser rubriken 😛
Var hur länge sedan som helt jag red Windfee så jag tyckte att det kunde bli kul att rida henne igen.

Då jag vet att hon lätt tuffar på så travade jag inte så jättemycket på uppvärmningen idag. Märkte att hon gärna ville rusa iväg så jag gjorde många halter så hon skulle lyssna på mig. Och jag tyckte att hon lyssnade bra och sprang inte lika mycket som i hon ville göra i början.

Dagens övning var rätt rolig. Vi skulle rida slutna, gå över i öppna och sen gå tillbaka till sluta igen. Var både lätt och svårt lätt för att Windfee är så lätt att flytta, men svårt då hon lätt flyttar för mycket. Men några blev riktigt bra.
Även om jag är hyfsat nöjd med galoppen så fick det lite fort, men fick beröm av B =)

Är riktigt nöjd med dagens lektion, tycker Windfee var riktigt trevlig. Förra gången jag red henne hade jag noll koll, kan nog vara därför jag inte ridit henne tills nu. Men nu hoppas jag att jag får chansen att rida henne mer =)

Roligt att höra att B tycker att jag och Windfee passar ihop. Bland det roligaste man kan höra som ryttare =D

Det här inlägget postades i okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>