bara fredag

Hm det är vara fredag ännu och hela 5dagar kvar tills jag ska öva mig att inte få Cello att gina i hörnen…

Om Maria vS

Jag heter Maria och rider i nybörjargruppen på onsdagar kl.1830. Är inne på min andra termin som nybliven ridfantast. Som liten red jag i ett år på Sundby ridskola i Huddinge tills fotbollen tog över mitt liv. Som sagt är jag numera en lycklig ridtjej som varje vecka ser framemot de härliga timmarna i stallet med hästarna och nya vänner jag fått där. Favorit hästar i nummerordning: Mim, Marindy, Tintoretto. Tycker annars om att: cykla racer och MTB, åka längd- och utförs skidor med min familj. Segling ligger mig även varmt om hjärtat.
Det här inlägget postades i hästarna, lektioner och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>