Termins avslutning

En helt underbar dag, men sol och värme. Idag kände jag verkligen att det var sommar. Och vad är mer underbart än att vara i stallet en sådan här fin dag :)

Kom till stallet en kvart innan vi skulle välja hästar. Medans jag vänta så kollade jag på när gruppen före hade olika småtävlingar. Cello och Mim så gick på lektionen verkade tycka det var roligt :) Härligt att se!

Dags att välja hästar. Och vad rubriken att tyda så vet nu nog redan vem jag red idag… :)

Adarco =D Riktigt kul att få chansen att rida honom. Har länge velar testa honom och nu fick jag chansen :)
Hur mysig som helst i boxen <3

Vi började med att värma ut med att skritta ut.  Adarco och jag tog täten. Även om han var lite skeptisk så gick han fram hur ledde gruppen säkert :) Hur mysig häst som helst.

Idag stod hopp/dressyr på schemat. Magen började bråka med mig då jag inte är ett jättefan av att hoppa, och eftersom jag aldrig ridit Adarco tidigare så blev det lite mer nervöst.
Men när vi tog första språnget så förvann den oroliga känslan i magen. Hur snäll och trygg som helst att hoppa med. Tog hindret utan problem =D Och efter det så var det inga problem att hoppa hindren. Inga höga hinder att tala om men det var riktigt kul iallafall   :)
Vi red även lite öppna och sluta och tycker även det gick bra. Även om det var svårare i vänster varv.

Tyckte Adarco var väldigt trevlig häst, väldigt snäll och hur go som helst.
Så kul att jag äntligen har ridit honom =D
Kan inte bli en bättre avslutning på terminen.
Nu är det sommar och jag kommer sakna Örsta, alla hästar och allt underbart folk.
Hoppas alla ni andra får en underbar sommar =D

Det här inlägget postades i grupper, hästarna, lektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>