Nu dags igen!

Jaha, nu är det dags igen. Jag har varit på semester ända tills nu..och OJ vad jag längtat efter att få rida!! Nu är mitt första pass på lördag..och plötsligt har jag fått nojja..det kommer säkert vara jobbigt, tänk om jag glömt allt, gör det ont? (Dessutom måste jag ställa klockan och gå upp på morgonen första gången på 4 veckor)
Såg på bloggen att ny Herr Alberto kommit – vad kul!

Kram på er alla i stallet och ni ska veta att ni är så trevliga och goa allihopa!
/Mvh
Camilla Montell ur Lördag 2

Det här inlägget postades i okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>