Cantina

Fredag igen och lektion på Örsta
Red Cantina idag, även henne var det länge sedan jag red. Henne har jag alltid tyckt om att rida, hon är en rolig utmaning.

Början av lektionen gick lite sådär, hon var lite springnig och och gick med huvudet högt. Men ju mer som lektionen gick så fick jag henne att lugna sig och fick henne ner i hyfsat form. Hon hade inte huvudet högt i alla fall 😛

Galoppen däremot kändes väldigt bra bra.  Där fick jag ner henne i fin form och fick beröm av B. Hon sa att Cantina trivdes med mig, kul att höra eftersom jag själv kände att det gick hyfsat. Cantina är en häst jag ändå trivs med =)

Det här inlägget postades i okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>