Längtan efter ridharmoni

Jaha så sitter man här och kan bara blogga om sitt önskade ridpass idag eftersom jag är sjuk (som halva sverige är tror jag visst). Hoppas att min ridgrupp har en underbar träning ikväll och får känna på rid-vågen. Den där vågen som man så önskar få känna på varje ridpass…då man inte behöver mer än att bara vilja något så blir det rätt.

Om Maria vS

Jag heter Maria och rider i nybörjargruppen på onsdagar kl.1830. Är inne på min andra termin som nybliven ridfantast. Som liten red jag i ett år på Sundby ridskola i Huddinge tills fotbollen tog över mitt liv. Som sagt är jag numera en lycklig ridtjej som varje vecka ser framemot de härliga timmarna i stallet med hästarna och nya vänner jag fått där. Favorit hästar i nummerordning: Mim, Marindy, Tintoretto. Tycker annars om att: cykla racer och MTB, åka längd- och utförs skidor med min familj. Segling ligger mig även varmt om hjärtat.
Det här inlägget postades i okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Längtan efter ridharmoni

  1. Ylva skriver:

    Kul att du är igång med bloggandet – även om du fick lov att avstå kvällens ridpass. Krya på dig, din stackare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>