Fina LeStain

Då är man igång med bloggandet och det känns väldigt roligt. Efter en veckas uppehåll är det skönt att vara tillbaka i stallet, även om det kändes väldigt tomt utan Gaiezza :(

Idag då så valde man att rida LeStain, det var otroligt länge sedan jag red henne så det var jättekul att rida henne igen :)

Jag valde att rida utan stigbyglar då min sits blir betydligt bättre och så tycker jag det är roligt Ridlektionen gick väl sådär. Medans jag red så började mitt ena ben krångla(en gammal skada)  och jag kunde inte använda skänken som jag skulle, och det gjorde att LeStain inte lyssnade på mig så bra. Skänkelvikningen gick sådär då jag inte kunde in värka med skänkeln och det gjorde att LeStain ignorerade mig. Det ända som kändes rätt bra var öppna på långsidan.

Men tycker att LeStain är en mycket trevlig häst både från maken och ryggen. Ska inte tag lika lång tid att rida henne igen, och hoppas då att benen inte krånglar för mig.

 

Det här inlägget postades i lektioner. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>