Vi som bloggar

Vi som bloggar här är elever på Angarns Ridskola, Vallentuna. Och vi är:

Ylva foto © tommyjansson.comYlva – rider på på tisdagar 20.30 och torsdagar 19.30. Äger LeRo som står i boxen mellan LeStain (storasyster) och McKenzie i stora stallet. Tycker det är kul att skriva, leka med webbar och fotografera. Har hand om ridskolans två yngsta juniorgrupper på lördagar – och tycker att det är otroligt roligt & inspirerande även för min egen ridning!

Maria vS – rider i nybörjargruppen på onsdagar kl.1830. Är inne på min andra termin som nybliven ridfantast. Som liten red jag i ett år på Sundby ridskola i Huddinge tills fotbollen tog över mitt liv.
Som sagt är jag numera en lycklig ridtjej som varje vecka ser framemot de härliga timmarna i stallet med hästarna och nya vänner jag fått där.
Favorit hästar i nummerordning: Mim, Marindy, Tintoretto.
Tycker annars om att: cykla racer och MTB, åka längd- och utförs skidor med min familj. Segling ligger mig även varmt om hjärtat.

Lidija– rider på fredagar i Bettans grupp kl. 17.45 – och har ridit på Örsta i ungefär fem år och trivs väldigt bra!
Mina favorithästar i stallet är Cello, Fiona och Rebecca.
Jag har en hund som heter Lana och hon är en mellanschnauzer tik på 6 år.
Förutom hästar är mina intressen vara med kompisar, familj, vara ute på långa promenader med vovven. Även att fotografera tycker jag är mycket roligt.

HannaJ – rider också för Bettan på fredagar kl. 17.45. Jag har ridit på Örsta i lite mer än 5 år och jag trivs lika bra nu som jag gjorde när jag började då. Mina favoriter bland ridskolehästarna är Pontiac, Iversson, Marindy och LeStain.
Utöver ridskolan har jag ibland hand om två gamla travare (mina prinsar!) som heter Lasse och Chutney.
Förutom hästar och djur gillar jag att vara med familj och vänner, jag är en stor filmfantast och en riktig bokmal. Jag gillar också att rita och fota samt vara ute och röra mig i den vackra naturen.

 Kajsa M – rider på onsdagar 18:30 för Gunlög. Tillhör stallets nykomlingar då jag började på Örsta i höstas. Red som dom flesta i yngre år och slutade när man klev in i tonåren, som så många andra ! Började igen som vuxen på Gullhov i Västergötland men fick sluta när vi flyttade till Norge. Efter mååånga års frånvaro blev suget för stort så nu är det dax att ta igen missad ridning :-)Bor i Vallentuna med sambo & dotter sen  ca 11 år sen! Stallets favohäst för min del, måste nog bli delad plats där för Le Stain & Cello.

 

 

… och så efterlyser jag ytterligare några lämpliga blogg-kandidater! Jag tänker mig att det kanske kunde vara nån som nyss börjat rida som vuxen, nån som ridit i evigheters-evigheter, någon junior, nån mer? Hör av er till mig!

Hälsn. /Ylva

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>