angarnsridskola.se © 2014  

 

Hästar vi minns

Här hittar hästar som tidigare stått på Örsta - och klickar du på bilden till höger så får du upp katalogbladet med bild och stamtavla i fem led. I listan här intill hittar du ännu fler "gamla godingar".

 

katalogblad:

 

© Ylva Grill - Fiona PILEDALS FIONA

1990-2014

Fina, rara Piledals Fiona har vandrat vidare - efter ett långt liv, och innan livet på Örsta även ånga föl. Galopperar nu på de evigt gröna ängarna och saknaden är stor ♥

© Ylva Grill - katalogblad Fiona
© Ylva Grill - Rebecca

REBECCA
1991-2012

Rebecca kom till Örsta i början av september 2007. Den första tiden på ridskolan vågade inte Rebecca vara med de andra hästarna i den stora flocken - den dröjde ända till början av 2008 innan hon tyckte de andra var tillräckligt ofarliga. Rebecca var en liten krabat med fart!

© Ylva Grill - katalogblad Rebecca
© Ylva Grill - LeRo

LE RO
1991-2012

LeRo hade samma mamma som LeStain - och jag (Ylva) köpte honom från samma säljare, på Öland, 1994.

I mina ögon var han en häst med huvud av granit men ett hjärta av guld - inte alltid så lätt att "leva med", men mycket saknad...

LeRo var en kul kille med lite för många idéer om det mesta ;-)

© Ylva Grill - katalogblad LeRo

 

 

 

PONTIAC

1990-2011

Pontiac var privathäst nere på Västergården när han såldes till ridskolan januari 2003. Först till sommaren samma år flyttade han upp till Gunlögs stallar. Stor, snygg och snäll - han hade kanske inte alltför bråttom, men han var lika snäll som han var stor.

© Ylva Grill - katalogblad Pontiac

 

 

 
 

GAIEZZA

1987-2011

Gaiezza kom till Örsta i slutet av september 2005. Eftersom stallarna egentligen var fulla röjdes sadelkammaren i mellanstallet ur och byggdes om till en box. I hagen höll sig Gaiezza mest för sig själv, förutom när hon ibland umgicks med Pontiac. Gaiezza hade absolut en av stallets allra sötaste mular - underifrån såg mulen ut som en liten blomma.

© Ylva Grill - katalogblad Gaiezza

 

 

 

 
 
 
   
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

senast uppdaterad: 2014-04-14

 

 

 

Baronen, 1975-2007
Candy

Cilla

Freja

Pickles

... länkar på gång!